Webshop

Het is mogelijk om gemakkelijk en snel jouw cadeaubon en favoriete producten online te bestellen. Maak jouw keuze, kies voor afhalen of verzenden en betaal gemakkelijk en veilig via Ideal. De voorwaarden en hoe je stap voor stap kunt bestellen lees je hieronder.

(Het software programma loopt via het belgische bedrijf ibeauty, de mail wordt namens hun verzonden en kan dus in jouw Spambox terecht komen)

Klik hier voor meer informatie over de diverse merken van Bellezza Naturale.

Hoe werkt het online bestellen

* Ga naar mijn.ibeauty.be

* Vul jouw emailadres in.

* Je ontvangt een mailtje van Ibeauty met daarin de link om je aan te melden op jouw persoonlijke profiel (Kies indien nodig de salon, Bellezza Naturale). In dit profiel zie je al jouw gegevens en kun je indien nodig deze aanpassen.

* Onder het menu ‘producten‘ zie je de producten die je reeds hebt gekocht. Je kunt via het plusje makkelijk bijbestellen.

* Via het menu ‘webshop‘ is het mogelijk om jouw cadeaubon te bestellen en de promoties in te zien. Indien je producten wilt bestellen, klik je op het merk en vervolgens op het plusje achter het gewenste product.

* Klik op afrekenen indien je klaar bent en bekijk jouw winkelwagentje.

* Kies voor ‘bestelling afhalen‘ wanneer je deze tijdens de openingsuren wilt afhalen. Of laat deze open wanneer je graag jouw producten thuis wilt laten bezorgen.

* Controleer jouw gegevens en voeg eventueel een opmerking toe. Klik vervolgens op bestelling betalen en betaal gemakkelijk en veilig via Ideal.

Je ontvangt een mailtje van Ibeauty ter bevestiging van jouw bestelling.


Afhalen bij de salon (tijdelijk niet mogelijk ivm de maatregelen)

Wanneer jouw bestelling is geplaatst en betaald, zet ik deze voor jou apart. Geef even jouw voorkeur qua dag en tijd aan mij door via WhatsApp. Zoals je weet ben ik niet op ieder moment van de dag in de mogelijkheid om jou de producten te overhandigen (Alleen mogelijk tijdens de openingstijden).

LET OP: ivm de nieuwe maatregelen zijn de deuren van Bellezza Naturale GESLOTEN en is het NIET mogelijk om jouw producten af te halen in de salon. In deze periode lever ik jouw favoriete producten graag bij jou thuis af indien je in Eindhoven, Geldrop, Heeze, Waalre, Aalst of Veldhoven woont. De levering vindt altijd in overleg plaats. Woon je buiten deze regio dan stuur ik het graag naar je toe.


Verzenden

Voor het verzenden van jouw bestelling wordt er 8,- in rekening gebracht. Bij een bedrag boven de 75,- is het verzenden geheel gratis (Alleen mogelijk van woensdag tot en met zaterdag).