Brow Lift

Wat is een Brow lift behandeling

Brow lift ook wel Brow lamination genoemd is een innovatieve techniek voor de wenkbrauwen die is ontstaan in Rusland. Het is een procedure waarbij de wenkbrauwen in de gewenste vorm worden gestyld, met een langdurig effect.

Met de Brow lift is het mogelijk om jouw weerbarstige wenkbrauwen te ‘temmen‘ zodat ze er strakker en gemodelleerd uit gaan zien. Maar ook kan ik met deze brow lift techniek de perfecte Fluffy brows creëren. Dunnere wenkbrauwen worden in een meer verticale richting ‘opgetild’, voor een breder en voller effect. Het is een geweldig alternatief wanneer je nog niet toe bent of twijfelt aan een Microblading of Microshading behandeling.

Lotions

De 2 lotions die tijdens deze brow lift worden gebruikt, zorgen ervoor dat de zwavelbruggen in elk haartje worden gebroken en vervolgens weer worden herstelt. Hierdoor kunnen de haren in de gewenste vorm worden geplaatst. De lotions helpen jou om de wenkbrauwharen makkelijk te kunnen stylen. Net zoals bij de Lash lift behandeling is het zichtbare effect afhankelijk van de groei cyclus van jouw wenkbrauwen. Ongeveer zes weken lang hoef je alleen maar in de morgen jouw wenkbrauwharen op te borstelen, waarna deze de gehele dag in vorm blijven.

after care

Op de foto’s hieronder zie je volle, gladde wenkbrauwen met een hoogglanzende afwerking. Dit komt door de after care die direct na de behandeling wordt aangebracht. De after care voedt de wenkbrauwharen en zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, waardoor de lift langdurig zichtbaar blijft.

De Brow lift / Brow lamination behandeling is perfect te combineren met het verven van de wenkbrauwen om deze nog sprekender te maken en het Wow! effect te creëren.

Wil je meer informatie over het merk BrowTycoon, klik dan hier.

Brow lift incl. styling47,50
Brow lift incl. styling & verven regular57,50