Het gezicht achter Bellezza Naturale

Graag wil ik je welkom heten bij Bellezza Naturale Eindhoven. Mijn naam is Lizzy van der Kruijs, eigenaresse van Bellezza Naturale.

Sinds November 2013 ben ik mijn eigen droom gaan najagen en heb ik deze mooie salon opgestart. Sindsdien oefen ik mijn passie ook uit als mijn beroep. Graag wil ik deze passie overbrengen door jou telkens een stralende huid, een fris gevoel en de juiste informatie over de huid te geven. Ook vind ik dat de wenkbrauwen en wimpers het gezicht meer uitstraling geven, dit is de reden dat ik mezelf daar iedere keer weer meer in specialiseer.


Iedere dag leer ik nog bij, maar volgens mij is dit ook nodig om steeds meer ervaring op te doen en alles goed over te brengen naar jou toe.

Voordat ik de gedachte had om schoonheidsspecialiste te worden heb ik eerst de kappersopleiding gevolgd. Vanaf mijn 12e levensjaar wou ik al heel graag kapster worden, mensen een nog mooier uiterlijk kunnen bieden. Want zeg nu eerlijk als je haar niet goed zit.. 😉

Tijdens deze opleiding ben ik ook avondcursussen gaan volgen voor het plaatsen van acryl nagels. Deze hobby viel al snel in duigen door een allergische reactie. Deze allergie is nog steeds aan de orde van de dag.

In de zomer van 2017 kreeg ik namelijk eveneens een allergische reactie maar nu niet aan mij handen maar aan mijn ogen! Wat bleek.. de wimperextensions die geplaats waren, werden gelijmd met lijm op basis van acrylaten. 2 hele dikke ogen op vakantie dus! Dit was voor mij de reden om in de salon ook de lash lift behandeling aan te bieden. GÉÉN acrylaten in de lash lifting producten dus ook GÉÉN allergische reactie voor mij!

Na 2 jaar in de kapsalon te hebben gewerkt overwoog ik om weer terug naar school te gaan om schoonheidsspecialiste te worden. Zodoende kwam ik terecht bij de schoonheidsopleiding van Maks beauty & wellness. Na de basis opleiding ben ik ook de specialisaties gaan volgen, om nog meer te weten te komen over de huid en diverse extra behandelingen te kunnen uitvoeren. Sinds de opening van mijn salon biedt ik daarom ook de specialisatie acne aan.

Het voordeel van mijn opleidingen is dat ik nu beide passies samen kan voegen. Een mooie bruidsmake-up en bruidskapsel heb ik al bij diverse cliënten mogen verzorgen. Super leuk om een cliënt blij en stralend te kunnen maken op hun speciale dag!

Om het nog even te hebben over mijn dromen.. Vanaf de opleiding stond er 1 behandeling bovenaan op het lijstje en dat was Microblading. Wenkbrauwen zijn namelijk de eyecatcher van het gelaat. Het valt gelijk op als iemand geen of weinig wenkbrauwen van zichzelf heeft. Door middel van Microblading en Microshading aan te bieden in de salon is ook voor dit probleem een oplossing. Mijn salon heeft een breed scala aan behandelingen, maar het zijn ook allemaal behandelingen die ik met passie uitvoer.

Zoals sommige weten werk ik niet fulltime in de salon, hier werk ik tot nu toe 4 dagen in de week. Daarnaast werk ik al vanaf mijn 15e in een supermarkt voor 2 dagen in de week. Het is voor mij goed te combineren en doe het beide met heel veel plezier! Dit is de reden waarom ik niet altijd bereikbaar ben, maar gelukkig bestaat er een voicemail die je ten alle tijden in kan spreken. En sinds kort is het ook mogelijk om mij via een whatsapp bericht te contacteren.

Hopelijk heb je nu een idee wie het gezicht achter Bellezza Naturale is. Voor meer vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Lieve groetjes,
Lizzy van der Kruijs

T: 0649492834
E: info@bellezzanaturale.nl