Home

Bellezza Naturale Beautysalon & Browbar

Bellezza Naturale, voor de ultieme verzorging van de huid en de perfecte styling van jouw wimpers & wenkbrauwen! De huidverzorging- en make-up producten zijn in harmonie met elkaar om de huid optimaal te kunnen verzorgen en de gevoeligste huid te kunnen kalmeren. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de acne huid en het pigmenteren van de wenkbrauwen door middel van Microblading & Microshading. Een acne huid zal door middel van de productlijnen van Declaré of Meditopics en Zao make-up effectief verbeteren. De huid wordt in balans gebracht, poriën worden verfijnd en de huid raakt niet opnieuw verstopt.

Hygiëne goedkeuring

Bellezza Naturale is GGD gecertificeerd op het gebied van semi permanente make-up (Microblading & Microshading)

Beautysalon

Bellezza Naturale werkt uitsluitend met Declaré, Zao make-up & Meditopics.

Het essentiële ingrediënt van Declaré is het SRC complex, wat de gevoeligheid van de huid verminderd. Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, irritatie wordt verminderd en de cellen worden actief beschermd om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Om de huid mooier te maken, heeft Zao formules ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Doordat de make-up alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat verstopt het de poriën niet en is het zelfs voor een zeer gevoelige huid geschikt.

Naast het huidverzorgingsmerk Declaré werk ik binnen Bellezza Naturale ook met Meditopics. Meditopics is hypoallergeen en speciaal gemaakt voor de problematische acne huid.

Browbar

Binnen de beautysalon kun je ook terecht in de gespecialiseerde browbar waar jouw wenkbrauwen worden omgetoverd tot 2 symmetrische, strakke brows. Door middel van threading (epileren met touw) worden jouw wenkbrauwen strakker dan strak. Verven (ook met henna mogelijk) en in shape brengen van de wenkbrauw zorgt voor een verzorgende uitdrukking in het gezicht en maakt de ogen sprekender.

In de Browbar bent je ook welkom als je bijna geen wenkbrauwen van jezelf hebt of wanneer je de wenkbrauwen niet meer wilt tekenen. Ik bied namelijk ook Microblading en Microshading aan, de nieuwste techniek op het gebied voor het pigmenteren van de wenkbrauwen. Bij Microblading worden de hairstrokes met een mesje gepigmenteerd waardoor het niet van echt is te onderscheiden. Microshading zorgt voor het poedereffect in de wenkbrauwen, ook wel powderbrows genoemd.

Microblading, Gezichtsbehandelingen, Massages, Wimperextensions,
Lashlift, Browtreatments, Browlift, Visagie.

Klik hier om online een afspraak te maken of neem telefonisch contact op via 06 494 928 34