Home

Online huidadvies

HEB JIJ EEN HUIDVRAAG, HUIDWENS OF HUIDPROBLEEM?

Ik help je graag met een persoonlijk online huidadvies!

Het liefst zou ik jou natuurlijk het huidadvies in mijn salon geven. Aangezien dat nu even niet kan, geef ik je graag online een persoonlijk huidadvies.

HÉT ADVIES WAARVAN JOUW HUID GAAT STRALEN!
Vul het online intakeformulier in en ik help je met ons advies naar een gezonde en fitte huid. Op basis van jouw antwoorden en het online huidadvies, ontvang jij een afgestemd huid- en productadvies. Op deze manier adviseer ik jou producten die jouw huid daadwerkelijk verbeteren en volledig bij jou passen.
Gaan wij samen voor die gezonde, stralende huid?

Gratis Online Skincheck

  • KLIK HIER om naar het online intakeformulier te gaan van Google Forms
  • Zodra het formulier is ontvangen neem ik contact met je op om het online huidadvies in te plannen
  • Je ontvangt daarna een betaalverzoekje van 15,-. Die voldaan dient te worden voor de meeting
  • Kort voor het gesprek ontvang je via de mail een zoom link, via deze link zien we elkaar tijdens het gesprek
  • Na de online Skincheck ontvang je via de mail jouw huidadvies, zodat je nogmaals terug kan lezen wat ik je adviseer. Ook ontvang je een How-To filmpje om de ultieme thuisbehandeling te kunnen ervaren
  • Bestel je (na deze Skincheck) producten boven de 50,-, dan ontvang je bij de bestelling een voucher twv 15,-. Op deze manier help ik je aan een gratis huidadvies en een stralende huid!

Bellezza Naturale, voor de ultieme verbetering van jouw huid en de perfecte styling van jouw wimpers & wenkbrauwen!

De huid verbeterings producten van IK skin perfection en de make-up van Zao zijn in optimale harmonie met elkaar om de huid te kunnen verbeteren en verzorgen. De pH-waarde van de huid blijft volledig in balans, waardoor bacteriën geen kans maken en huidproblemen kunnen worden aangepakt.

In de Browbar van Bellezza Naturale kun je terecht voor diverse behandelingen van jouw wimpers en wenkbrauwen. Voor het accentueren en creëren van de meest strakke wenkbrauwen tot het optimaal liften voor de stralende blik in jouw ogen. Bellezza Naturale werkt uitsluitend met hoogwaardige, effectieve producten.

HYGIËNE GOEDKEURING

gecertificeerd

Bellezza Naturale is GGD gecertificeerd op het gebied van semi permanente make-up (Microblading & Microshading)

BEAUTYSALON

Het uitgangspunt van IK skin perfection is om de huid in zijn natuurlijke conditie en flora te brengen en houden. Krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur, versterken de natuurlijke schoonheid. IK Skin perfection werkt alleen met 100% pure krachtige organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. IK skin perfection wordt ontwikkeld via het NO-label en bevatten géén synthetische stoffen.

Om de huid nog mooier te maken, heeft het make-up merk Zao formules ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Doordat de make-up van Zao alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat verstopt het de poriën niet en is het zelfs voor een zeer gevoelige huid geschikt. Het is duurzaam, navulbaar en vegan.

Specialisaties

Het behandelen van een problematische huid/acne huid, wordt uitgevoerd met de producten van IK skin perfection. IK skin perfection werkt met 100% pure krachtige organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Het merk om jouw huid te verbeteren zonder synthetische stoffen, welke de poriën vaak verstoppen. De producten bevatten géén alcohol of parfum, zodat de huid niet kan uitdrogen.

Browbar

Binnen de Beautysalon van Bellezza Naturale kun je ook terecht in de gespecialiseerde Browbar waar jouw wenkbrauwen worden omgetoverd tot 2 symmetrische, strakke brows. Door middel van threading (epileren met touw) worden jouw wenkbrauwen strakker dan strak. Verven met de producten van Intensive of met de henna van Glance zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen een verzorgende uitdrukking in het gezicht krijgen. De combinatie met het shapen van jouw wenkbrauwen maakt de ogen sprekender.

In de Browbar ben je ook van harte welkom als je bijna geen wenkbrauwen van jezelf hebt of wanneer je deze niet meer wilt bijtekenen. Bij de Microblading en Microshading behandeling wordt er pigment in jouw wenkbrauwen aangebracht met een natuurlijk, langdurig resultaat. Het creëren van de perfecte wenkbrauw is mogelijk met deze behandelingen. Ga je voor de natuurlijke hairstrokes van microblading of voor de mooie powderbrows/ombre brows van microshading?

Een mooie aanvulling op de behandeling voor jouw perfecte wenkbrauwen is natuurlijk het accentueren van jouw oogopslag. Dat kan door middel van de Lash lift behandeling. Bij deze behandeling worden jouw wimpers liftend gestyld, waardoor jouw ogen groter lijken. Met een Lash lift creëer je een mooie geopende blik met een langdurig resultaat.

Klik op één van de onderstaande behandelingen voor meer informatie.

Huid verbeterende behandelingen, Deelbehandelingen, Microblading & Microshading, Brow treatments, Brow lamination, Lash lift, Visagie, Massages

Klik op één van de onderstaande merken voor meer informatie.

IK skin perfection, Zao make-up, Chi, Ecuri, BrowTycoon, Intensive, Glance, Elleebana, Nanolash