Home

Bellezza Naturale, voor de ultieme verzorging van de huid en de perfecte styling van uw wimpers & wenkbrauwen! De huidverzorgings- en make-up producten zijn in harmonie met elkaar om de huid optimaal te kunnen verzorgen en de gevoeligste huid te kunnen kalmeren. Daarnaast zijn we bij Bellezza Naturale gespecialiseerd in het behandelen van de acne huid. Een acne huid zal door middel van de productlijnen van Declaré of Meditopics en Zao make-up effectief verbeteren. De huid wordt in balans gebracht, poriën worden verfijnd en de huid raakt niet opnieuw verstopt.


Bellezza Naturale is aangesloten bij brancheorganisatie Anbos & is GGD goedgekeurd op het gebied van semi permanente make-up (Microblading) 


Bellezza Naturale werkt uitsluitend met Declaré, Zao make-up en Meditopics.

Het essentiële ingrediënt van Declaré is het SRC complex, wat de gevoeligheid van de huid verminderd. Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, irritatie wordt verminderd en de cellen worden actief beschermd om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Om de huid mooier te maken, heeft Zao formules ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Doordat de make-up alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat verstopt het de poriën niet en is het zelfs voor een zeer gevoelige huid geschikt.

Naast het huidverzorgingsmerk Declaré werken we binnen Bellezza Naturale ook met Meditopics. Meditopics is hypoallergeen en speciaal gemaakt voor de problematische acne huid.


Binnen de beautysalon kunt u ook terecht in onze gespecialiseerde browbar waar we uw wenkbrauwen kunnen omtoveren tot 2 symmetrische, strakke brows. Door middel van threading (epileren met touw) worden uw wenkbrauwen strakker dan strak. Verven (ook met henna mogelijk) en in shape brengen van de wenkbrauw zorgt voor een verzorgende uitdrukking in het gezicht en maakt de ogen sprekender.

In onze Browbar bent u ook welkom als u bijna geen wenkbrauwen van uzelf heeft. Wij bieden namelijk ook Microblading en Microshading aan, de nieuwste techniek op het gebied voor het pigmenteren van de wenkbrauwen. Bij Microblading worden de hairstrokes met een mesje gepigmenteerd waardoor het niet van echt haar is te onderscheiden. Microshading zorgt voor het poedereffect in de wenkbrauwen, ook wel powderbrows genoemd.


Microblading, Gezichtsbehandelingen, massages, one by one wimperextensions,
lashlift, browtreatments, visagie.

Klik hier om een afspraak te maken of neem contact op via 06 494 928 34