Behandelingen & Prijzen

Bij Bellezza Naturale Beautysalon & Browbar is er een ruime keuze qua behandelingen. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende behandelingen. Voor meer informatie kun je klikken op de bijgevoegde links.

Wenkbrauw behandelingen

  • Microblading/Microshading, zijn technieken voor het pigmenteren van de wenkbrauwen. Door middel van Microblading of Microshading kunnen in een oogwenk mooie, perfecte wenkbrauwen gecreëerd worden.
  • Browstyling, voor het stylen van jouw wenkbrauwen worden er diverse behandelingen aangeboden. Het is mogelijk om jouw wenkbrauwen de perfecte vorm te geven door middel van waxen, epileren of threaden. En sprekender te laten maken door te verven met henna of een regular verf.
  • Brow lift / Brow Lamination, Met de Brow lift is het mogelijk om jouw wenkbrauwen te ‘temmen‘ zodat ze er strakker en gemodelleerd uit gaan zien. Maar ook kan ik met deze brow lift techniek de perfecte Fluffy brows bij jou creëren. Met een langdurig resultaat.

Wimper behandeling

  • Wimperlift / Lashlift, is geschikt voor iedereen met korte of lange wimpers, stijl of “overkrulde” wimpers. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is de Lashlift behandeling dé ultieme oplossing. Met een langdurig resultaat

Huid verbeterende Gezichtsbehandelingen

  • Gezichtsbehandelingen, een huid verbeterende gezichtsbehandeling bij Bellezza Naturale is een op maat gemaakte behandeling, speciaal voor jou. Er wordt gekeken wat voor huidtype je hebt en daar wordt de gezichtsbehandeling op aangepast. De producten die worden gebruikt bevatten 100% natuurlijke, krachtige ingrediënten en zijn pH-neutraal.

Deelbehandelingen

  • Deelbehandelingen, een breed scala aan deelbehandelingen die je kan laten uitvoeren wanneer je geen volledige gezichtsbehandeling wilt ondergaan. Ook is het mogelijk om jouw gezichtsbehandeling te upgraden, door deelbehandelingen eraan toe te voegen.  

Visagie

  • Visagie, is het aanbrengen van een make-up met de juiste producten, producten die de huid verzorgen en herstelen in plaats van de huid verstoppen. Bij Bellezza Naturale kun je terrecht voor een dag- en avond make-up. Maar ook voor jouw Bruismake-up en bruidskapsel.

Lichaamsbehandelingen

  • Massages, verschillende massages met ieder een andere functie op de huid. Zo heb je de Keuze tussen een klassieke ontspannende massage en een stevige massage uitgevoerd met de onderarm en elleboog.
  • Harsbehandelingen, voor het veilig ontharen van het lichaam.