Book online

Vanwege de wijzigingen in de maatregelen vanuit het RIVM omtrent COVID is de salon nog zeker tot 18 Januari 2021 GESLOTEN. Hopelijk mag ik daarna de deuren van mijn Beautysalon en Browbar weer voor openen. Ik kijk ernaar uit om jou weer te mogen begroeten en mijn kennis weer te mogen delen.

Het bestellen van jouw favoriete producten is ook in deze periode mogelijk via de webshop, zie onderstaande knop. Ophalen is omtrent de maatregelen helaas niet toegestaan, de salon deuren moeten echt gesloten blijven. Wat wel is toegestaan is jouw producten bij jou thuis laten leveren. Dit doe ik uiteraard met alle liefde en plezier, want alleen samen werken we aan de optimale verbetering van jou huid. Bestellingen worden daarom in overleg gratis geleverd in Eindhoven, Geldrop, Heeze, Veldhoven, Waalre en Aalst. Woon je buiten deze regio, dan verzend ik het graag naar je toe.

Klik hier voor meer informatie over het bestellen van jouw favoriete producten via de webshop.

Bij Bellezza Naturale worden alle maatregelen vanuit het RIVM nagestreefd. Ook is de Beautysalon & Browbar GGD goedgekeurd met betrekking tot Microblading en Microshading. Dit betekend dat Bellezza Naturale voldoet aan de eisen op het gebied van hygiënisch werken. Waarbij er streng gecontroleerd wordt en er hoge eisen worden gesteld aan de producten die worden gebruikt. Vooral in deze tijd is het belangrijk dat hier veel aandacht aan wordt geschonken.

Het online booken van een afspraak is mogelijk, via de onderstaande ‘Book online‘ knop. Wel worden er extra kosten in rekening gebracht à 1.25 voor de extra maatregelen die doorgevoerd moeten worden.

Voor verdere vragen ben ik bereikbaar via Whatsapp of de mail.

Lieve groetjes, Lizzy van der Kruijs 

Book jouw afspraak online

  • Book wanneer je maar wilt, 24 uur per dag 7 dagen in de week
  • Ontvang via de mail een bevestiging van de afspraak
  • Ontvang via de mail een herinnering 24 uur voor de afspraak
  • Gemakkelijk, snel en eenvoudig

Openingstijden

 Woensdag 09.00 – 17.00
 Donderdag 11.00 – 20.00
 Vrijdag 09.00 – 17.00
 Zaterdag 09.00 – 16.00