Visagie

Wat is visagie

Visagie is zoals vele van jullie weten een ander woord voor het opmaken van het gezicht, uitgevoerd door een gespecialiseerde visagiste. Maar ik vind persoonlijk dat visagie meer is dan dat..

Visagie is voor mij het aanbrengen van een make-up met de juiste producten. Overal is het mogelijk om jezelf te laten opmaken, maar zijn de ingrediënten in de producten wel goed voor jouw huid? Vele make-up lijnen bevatten namelijk ingrediënten die de huid juist verstoppen, waardoor de huid kan gaan transpireren. Na een aantal uur merk je dan ook vaak dat de foundation gaat vlekken, de oogschaduws in de arcadeboog ophopen en de lippen droog zijn wanneer de lipstick eraf is. Ik zeg daarom ook vaak tegen mijn cliënten, weet wat je smeert!

Bij Bellezza Naturale wordt er om die reden met een 100% natuurlijke en biologische make-up lijn gewerkt, genaamd Zao. Deze navulbare producten zijn zelfs te gebruiken wanneer je een acne of eczeem huid hebt.

Wil je meer informatie over het mooie, natuurlijke merk Zao, klik dan hier.

Dag en avond make-up

Binnen Bellezza Naturale worden diverse visagie behandelingen aangeboden. Zo kun je ervoor kiezen om een dag, of avond make-up aan te laten brengen. Ideaal als je zelf niet goed weet hoe je het beste een make-up aan kunt brengen. Ook adviseren we deze wanneer je op zoek bent naar de juiste kleuren of wanneer je een avondje stralend uit wil gaan.

Dag make-up20,00
Avond make-up20,00

Say yes to the most beautiful make-up

Jouw speciale dag is gepland, tijd om jouw geliefde het ja woord te geven. Maar wij vrouwen lopen natuurlijk niet zonder een mooie make-up naar het altaar..

Bij Bellezza Naturale help ik je graag met jouw make-up zodat jij de gehele dag kunt stralen. Natuurlijk ontvang je bij het boeken van de bruidsmake-up ook een proefmake-up. Op deze dag hoor ik graag wat jouw wensen zijn en bepalen we samen de kleuren van de make-up. Ik geef je graag een passend advies indien nodig.

Bruidsmake-up incl. proef make-up100,00