Visagie

Wat is visagie

Visagie is zoals vele van jullie weten een ander woord voor het opmaken van het gezicht, uitgevoerd door een gespecialiseerde visagiste. Maar wij vinden dat visagie meer is dan dat..

Visagie is voor ons het aanbrengen van een make-up met de juiste producten. Overal is het mogelijk om jezelf te laten opmaken, maar zijn de ingrediënten in de producten wel goed voor jouw huid? Vele make-up lijnen bevatten namelijk ingrediënten die de huid juist verstoppen, waardoor de huid kan gaan transpireren. Na een aantal uur merk je dan ook vaak dat de foundation gaat vlekken, de oogschaduws in de arcadeboog ophopen en de lippen droog zijn wanneer de lipstick eraf is. Wij zeggen daarom ook vaak, weet wat je smeert!

Bij Bellezza Naturale werken we om die redenen met een 100% natuurlijke en biologische make-up lijn, genaamd Zao. Deze navulbare producten zijn zelfs te gebruiken wanneer je een acne of eczeem huid hebt.

Wil je meer informatie over het mooie, natuurlijke merk Zao, klik dan hier.

Welke visagie behandelingen worden er aangeboden

Dag en avond make-up

Binnen Bellezza Naturale bieden we diverse visagie behandelingen aan. Zo kun je ervoor kiezen om een dag, of avond make-up aan te laten brengen. Ideaal als je zelf niet goed weet hoe je het beste een make-up aan kunt brengen. Ook adviseren we deze wanneer je op zoek bent naar de juiste kleuren of wanneer je een avondje stralend uit wil gaan.

Say yes to the most beautiful make-up

Jouw speciale dag is gepland, tijd om jouw geliefde het ja woord te geven. Maar wij vrouwen lopen natuurlijk niet zonder make-up en een mooi kapsel naar het altaar..

Bij Bellezza Naturale helpen we je graag met jouw kapsel en make-up zodat jij de gehele dag kunt stralen. Het is mogelijk om zowel jouw haren als make-up door ons te laten verzorgen of alleen de make-up. Natuurlijk ontvang je bij het boeken van de bruidsmake-up en het bruidskapsel een proefdag. Op deze dag horen we graag wat jouw wensen zijn. We zullen op deze proefdag samen de kleuren van de make-up en het gewenste kapsel bepalen. We adviseren wel om een foto mee te nemen van de jurk, zodat wij mee kunnen denken en een passend advies kunnen geven indien nodig.