Nieuws

Seizoensbehandeling Oktober

Onze NIEUWE seizoensbehandeling staat online en is vanaf vandaag te booken via onze website.

Tijdens deze behandeling werken we met de producten van de Stress Balance lijn, onder deze lijn valt ook HET paradepaardje van Declaré. Het SOS-serum, die natuurlijk ook in deze behandeling is toegevoegd. Het SOS-serum werkt optimaal kalmerend en heeft een direct zichtbaar effect. De 4 massages in deze behandeling vormen samen met het SOS-serum een mooi paar. De huid wordt door deze combinatie optimaal gekalmeerd en hersteld. De massages brengen we hieronder ter sprake.

* Shiatsu massage: Dit is een drukpuntmassage waarmee we de behandeling starten, zodat je direct ontspannend de behandeling tegemoet gaat.

* Penseelmassage: Dit is een massage die wordt uitgevoerd met 2 penselen en ons stress balance serum. Door de langzame vloeiende strijkingen met de penselen worden de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld. Daardoor ontstaat er een ontspannend effect van de dieper gelegen gezichtsspieren.

* Klassieke hoofdhuidmassage: Deze hoofdhuidmassage werkt ontspannend en verhelderend op lichaam en geest. Voedingsstoffen worden beter aangevoerd vanuit het bloed en de afvalstoffen worden afgevoerd.

* Hand en arm massage: Deze ontspannende en voedende massage wordt uitgevoerd tijdens de inwerktijd van het masker.

65 minuten behandeling 59,50 incl. GRATIS glas ampul twv 5,00

Seizoensbehandeling Deluxe

Onze Seizoensbehandeling is te upgraden naar de Deluxe behandeling voor een meerprijs van maar 5,00. Bij de Deluxe seizoensbehandeling wordt de enzym peel vervangen door een glycolzuurpeeling, Een glycolzuurpeeling werkt dieper in de huid waardoor het lichaam de huid weer van binnenuit laat herstellen. Het geeft de huid een frisse teint en de opnamecapaciteit van de huid wordt bevorderd. Fijne lijntjes, pigmentvlekken en littekens worden verminderd.                                                                                    

70 minuten behandeling 64,50 incl. GRATIS glas ampul twv 5,00

Deze Seizoensbehandeling is te boeken t/m 31 oktober