Microblading & Microshading

Microblading is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van de wenkbrauwen. Door middel van de microblading kunnen in een oogwenk mooie, perfecte wenkbrauwen gecreëerd worden. Bij Microblading is er geen apparaat nodig, de hairstrokes worden met een mesje gepigmenteerd.

Microblading mesjes zijn flinterdun, waardoor de hairstrokes niet van echt zijn te onderschijden. Er worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar het pigment in achterblijft. Haartje voor haartje wordt de wenkbrauw wat voller, langer of breder gemaakt. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Microblading blijft gemiddeld 1-3 jaar mooi.

Microshading ook wel bekend als de powderbrows is een andere werkwijze dan Microblading. Bij Microshading wordt door middel van een wieltje ‘puntjes’ pigment aangebracht in de huid. Die vele puntjes zorgen voor een schaduw effect in de wenkbrauw, waardoor de wenkbrauw er meer opgevuld uit komt te zien. Ook in deze techniek zijn wij gespecialiseerd.

Prijs incl. touch up behandeling         € 285

Opfrissen na één jaar vaste klant*    € 140

* Na 2 jaar worden de standaard tarieven gerekend

 

Intake gesprek
Voor deze behandeling is een intake gesprek van groot belang. Tijdens de intake gaan we kijken of het voor jou mogelijk is om deze behandeling te ondergaan. Dit hangt af van veel factoren af en zoals bij iedere behandeling zijn er altijd contra-indicaties. Dit is dus ook de reden dat we de behandeling nooit op dezelfde dag uitvoeren, mits je al eerder deze behandeling hebt ondergaan. Voor de intake vragen we een aanbetaling van 20,-,  wat wordt verrekend met het totaalbedrag als je de volledige behandeling ondergaat.

Touch up
4 tot 8 weken na de eerste behandeling wordt jouw touch up behandeling ingeboekt, dit zit in de prijs inbegrepen. De touch up is nodig omdat het pigment niet lichaamseigen is en het lichaam dit dus probeert af te stoten.

Verdere informatie ontvang je via de mail als je deze behandeling hebt geboekt.