Men energy boost

Wat is het verschil tussen de mannelijke en de vrouwelijke huid?

De opbouw van de huid van mannen en vrouwen zijn in het algemeen gelijk, maar toch zijn er kleine verschillen. De bovenste huidlaag van de mannen is wat dikker en grover van structuur. Mannen produceren meer talg, dat in combinatie met de mannelijke hormonen de kans groter maakt op een acne huid tijdens de jeugdige jaren. De mannen hebben vaak een grotere blootstelling aan beroepsmatige vervuilde omgevingsfactoren, waardoor de huid meer de lijden heeft.

De mannen hebben minder onderhuids vetweefsel, maar meer onderhuidse bloedvaten. Wat beide te maken heeft met de warmteregulatie. Ook is er aangetoond dat de zuurgraad van de mannelijke huid wat lager is dan bij de vrouwen.

Declaré heeft om deze redenen een speciale lijn ontwikkeld voor de man. Zodat de huid goed kan herstellen en het vochtgehalte weer op peil kan worden gebracht. De producten van de mannenlijn revitaliseert, beschermd en verzorgt de gevoelige en gestreste mannenhuid. Tijdens de Men energy boost behandeling komen deze producten mooi naar voren.

Men energy boost behandeling

De Men energy boost behandeling is speciaal samengesteld voor de behoefte van de mannelijke huid. Bij de Men energy boost wordt de huid weer in balans gebracht en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. De huid word voorzien van sportieve frisheid en verminderd de diverse tekenen van stress zoals vochttekort, vermoeidheid en een overmatige glans.

Wat kan je verwachten tijdens de Men energy boost behandeling

De huid wordt optimaal gereinigd en de mee-eters worden verwijderd. Ongewenste wenkbrauwhaartjes worden weggehaald door middel van epilatie. Er wordt een extra voedend masker aangebracht en tijdens de inwerktijd wordt de schouderpartij gemasseerd. Nadien wordt de oog crème aangebracht door een massage speciaal ontwikkeld voor de oogcontouren. De behandeling wordt afgesloten met een verfrissende, luchtige dagcrème die ervoor zorgt dat de huid intensief gevoed wordt met vitamines en mineralen voor een intensieve hydratatie.

Behandeltijd ±50 minuten46,50