Uitleg massages

Klassieke massage
Deze massage is één van de bekendste en meest populaire massage, dit komt doordat u even alles om u heen kan en mag vergeten. Heerlijk uw lichaam laten ontspannen en uw geest tot rust laten komen, zodat u daarna weer zonder zorgen naar huis kunt gaan. Tijdens de ontspanningsmassage worden huid en spieren door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties ontspannen. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en verbeteren daarnaast de stofwisseling en functies van de spieren. Door de bewegingen van deze massage worden afvalstoffen afgevoerd waardoor het lichaam zich op een natuurlijke manier kan helen.

Deze massage werkt goed tegen stress, vermoeidheid, slaapproblemen & spierpijn.


Massage met de onderarm
Vaak krijgen wij de vraag of we ook ‘dieper’ kunnen masseren. Door middel van deze massage die wordt uitgevoerd met onze onderarmen en ellenbogen is dit nu ook mogelijk. We kunnen door middel van deze massage net een beetje meer kracht geven dan met onze handen. Deze massage techniek is overgewaaid vanuit Amerika en wordt ook wel ‘masseren zonder handen’ genoemd.

De massage wordt grotendeels gegeven met de onderarm gecombineerd met een diepe massage door de elleboog. Het masseren met de onderarm geeft een vol en compleet gevoel, terwijl het masseren met de elleboog vast zittende spieren bewerkt.

Deze massage werkt goed tegen lichamelijke klachten, spanningen & stress.


Hot stone massage
Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van afgeronde basalt stenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.
De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen, waardoor de spanningen in het lichaam worden verlicht. Door de aangename warmte kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd wordt het lichaam ontgift. Door de combinatie van deze warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Een hot stone massage stimuleert de organen, brengt het lichaam meer in balans en geeft je nadien veel energie.

Deze massage werkt goed tegen spanningen, stress, spierpijn & slechte doorbloeding.
massage