Massages

Binnen Bellezza Naturale bieden we verschillende massages aan, alle massages hebben een andere functie op de huid. Ook zijn er diverse tijden te boeken en heb je de keuze tussen een rug/schoudermassage of een volledige lichaamsmassage. Hieronder zie je onze massages uitgelicht.

Klassieke massage

De klassieke massage behoort tot één van de bekendste en meest populaire massages. Dit komt doordat u even alles om u heen kan en mag vergeten. Heerlijk uw lichaam laten ontspannen en uw geest tot rust laten komen, zodat u daarna weer zonder zorgen naar huis kunt gaan.

Tijdens de klassieke massage worden de huid en de spieren door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties ontspannen. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en verbeteren daarnaast de stofwisseling en functies van de spieren. Door de bewegingen van de klassieke massage worden afvalstoffen afgevoerd waardoor het lichaam zich op een natuurlijke manier kan helen.

De klassieke massage werkt goed tegen stress, vermoeidheid, slaapproblemen en spierpijn.

Behandeltijd rugmassage ±20 minuten. Behandeltijd lichaamsmassage ± 40 minuten.


Massage met de onderarm

Vaak krijgen wij de vraag of we ook ‘dieper’ kunnen masseren. Door middel van een massage uit te voeren met onze onderarm en de ellebogen is dit nu ook mogelijk. We kunnen door met onze onderarmen en ellebogen te werken net een beetje meer kracht geven dan met onze handen. Deze massage techniek is overgewaaid vanuit Amerika en wordt ook wel ‘masseren zonder handen‘ genoemd.

De massage wordt grotendeels gegeven met de onderarm gecombineerd met een diepe massage door de elleboog. Het masseren met de onderarm geeft een vol en compleet gevoel, terwijl het masseren met de elleboog vast zittende spieren bewerkt.

Deze massage werkt goed tegen lichamelijke klachten, spanningen en stress.

Behandeltijd rugmassage ±20 minuten. Behandeltijd lichaamsmassage ± 40 minuten.


Hot stone massage

Bij de hot stone massage maken we gebruik van afgeronde basalt stenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.

De hot stone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen, waardoor de spanningen in het lichaam worden verlicht. Door de aangename warmte kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd wordt het lichaam ontgift. Door de combinatie van deze warmte en bewegingen werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Een hot stone massage stimuleert de organen, brengt het lichaam meer in balans en geeft je nadien veel energie.

Deze massage werkt goed tegen spanningen, stress, spierpijn en een slechte doorbloeding.

Behandeltijd rugmassage ±25 minuten. Behandeltijd lichaamsmassage ± 45 minuten.


Reinigende en ontspannende behandeling

De reinigende en ontspannende behandeling is een behandeling die alleen wordt uitgevoerd op de rug. Door middel van onze lichaamsscrub gaan we de rug intensief reinigen. Door de scrub worden de dode huidcellen van de rug verwijderd. We gaan vervolgens de doorbloeding van de rug stimuleren door de klassieke massage uit te voeren. De scrub en de massage zorgen er samen voor dat de huid beter werkzame stoffen kan opnemen. Vervolgens gaan we een algenpakking aanbrengen op de huid. Algen hebben een sterk ontgiftende werking, verminderd spierklachten en werkt goed tegen huidproblemen. Na het verwijderen van de algenpakking brengen we een voedende bodylotion aan.

Behandeltijd ± 40 minuten.