Lashlift

Wat is een Lashlift behandeling

Een Lashlift behandeling wordt ook wel een wimperlift genoemd. Het is een behandeling van de natuurlijke wimpers, zonder extensions aan te brengen. De Lashlift behandeling is geschikt voor iedereen met korte of lange wimpers, stijl of “overkrulde” wimpers. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is de Lashlift behandeling dé ultieme oplossing.

De wimpers worden gelift door middel van siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje worden behandeld, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen.

Een Lashlift behandeling is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions kunt dragen of de natuurlijke wimper niet langer wilt beschadigen door een wimperkruller. Met de Lashlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

Bij Bellezza Naturale wordt voor de Lash-, en brow lift behandeling uitsluitend de producten van Elleebana gebruikt. De formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Wil je meer informatie over het merk Elleebana, klik dan hier.

Lash lift45,50
Lash lift incl. verven wimpers55,50