Harsbehandelingen

Keuze uit:
– Onderbenen
– Onder- en bovenbenen
– Armen
– Oksels
– Rug
– Borst

Voor het harsen gebruiken we hars die in casettes zit. Deze casettes worden verwarmd waardoor de hars vloeibaar wordt en we het gemakkelijk aan kunnen brengen. Nadat de warme hars is aangebracht wordt er een strip aangebracht waardoor de hars verwijderd kan worden.

harsen

De geharste haren blijven ongeveer 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren over het algemeen iets sneller dan in de winter. Dat wil overigens niet zeggen dat u pas na 3 – 8 weken de eerste haren zult zien. Haren hebben een haargroeicyclus en groeien dus niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je harst, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort en niet te zien.

Wanneer je een week nadat je hebt geharst weer enige haren ziet, zijn dat dus niet de haren die je hebt geharst, maar haren die vorige week nog niet te zien waren en nu net boven het huidoppervlak uit zijn gegroeid. Mits je huid niet te gevoelig is, kun je de totale haargroei zeer beperkt houden als je 1 x per 2 à 3 weken harst.