Glance & Refectocil tinting

Het merk Glance

Glance henna komt uit Brazilië en is speciaal ontwikkelt voor de wenkbrauwen. Anders dan verf voor de wenkbrauwen, verft henna het haar en de huid. Er zijn veel mensen die bij een browspecialist komen met wenkbrauwen die teveel zijn geëpileerd of een verkeerde vorm hebben. Om de juiste en gewenste wenkbrauw te krijgen, kan geduld een schone zaak zijn om de haartjes te laten terug groeien. Het feit is dat de natuurlijke ingrediënten van Glance henna de haargroei stimuleren waardoor het lange wachten iets gereduceerd kan worden.

Omdat Glance henna ook de huid verft, kunnen deze foutjes worden gecamoufleerd totdat er weer haren zijn terug gegroeid. Tevens kunnen we door middel van henna een mooie, strakke lijn creëren.

Glance wenkbrauw henna is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt (afhankelijk van het huidtype en de aftercare) tot 1 ½ week op de huid en tot ca. 4 weken op de haartjes.


Het merk Refectocil

Wenkbrauwen en wimpers zijn een opvallend onderdeel van het gezicht. Het is daarom ook belangrijk dat deze er goed en verzorgd uitzien. De verf van Refectocil blijft niet achter op de huid waardoor de wenkbrauwen er geaccentueerd, natuurlijk uitzien.

Wil je meer informatie over onze kleur behandelingen voor de wenkbrauwen, klik dan hier.