Gezichtsbehandelingen

Wat is een gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bij Bellezza Naturale is een op maat gemaakte behandeling, speciaal voor jou. Er wordt gekeken wat voor huidtype je hebt en daar wordt de gezichtsbehandeling op aangepast. De juiste productlijn zorgt ervoor dat jouw gezicht een boost krijgt, zodat jij met een schone, stralende en minder grauwe huid de salon weer uit kan lopen. Tijdens het intake gesprek wordt er gevraagd wat jouw producten zijn voor thuisgebruik, zodat er een passend advies kan worden gegeven.

Ik bied diverse gezichtsbehandelingen aan. Deze verschillen qua tijd, productlijn en inhoud van de behandeling. Mocht je geen keuze kunnen maken, dan is het altijd mogelijk om mij te contacteren. Ik help je graag met de juiste keuze.

Hieronder kun je zien welke gezichtsbehandelingen er worden aangeboden. Ook is er sinds eind 2019 een speciale behandeling gelanceerd voor de heren.


Reinigende gezichtsbehandeling

Een reinigende gezichtsbehandeling is speciaal voor de gemengde tot vettere huidtypes. Een huid waarbij er diverse mee-eters aanwezig zijn en die een glans over het gezicht heeft.

Tijdens de reinigende gezichtsbehandeling wordt de huid optimaal gereinigd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De dieptereiniging door middel van een peeling verwijderd alle dode huidcellen. De onzuiverheden worden verwijderd, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. Een reinigend, matterend en antibacteriële masker wordt aangebracht. En als afsluiting wordt er een voedende dagcrème aangebracht die de huid eveneens matteert.

Behandeltijd ±35 minuten37,95

Hydro gezichtsbehandeling

De Hydro gezichtsbehandeling is speciaal voor de normale tot droge huidtypes. Een huid die vaak trekkerig aanvoelt en een grauwige gloed bevat.

Tijdens de Hydro gezichtsbehandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De dieptereiniging door middel van een peeling verwijderd alle dode huidcellen. De onzuiverheden worden verwijderd, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. De wenkbrauwen worden door middel van epileren in een mooie vorm gebracht. De doorbloeding wordt gestimuleerd door middel van een massage, zodat de huid de werkzame stoffen beter op kan nemen. Een hydraterend masker op basis van algenextracten en zee mineralen wordt aangebracht om de huid extra te hydrateren. Als afsluiting wordt er een hydraterende dagcrème aangebracht die de huid soepeler laat aanvoelen.

Behandeltijd ±60 minuten43,95

Hydro Deluxe gezichtsbehandeling

Het is mogelijk om een upgrade van de Hydro gezichtsbehandeling te boeken. Deze gezichtsbehandeling, de Hydro Deluxe gezichtsbehandeling, geeft jouw huid een hydraterende boost.

Het verschil tussen de Hydro gezichtsbehandeling en de Hydro deluxe gezichtsbehandeling is de inhoud van de behandeling zelf. Bij de Hydro deluxe mag je een keuze maken tussen het verven van de wimpers, verven van de wenkbrauwen regular of het harsen van de bovenlip. Tijdens deze behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat zorgt voor een extra vochtboost in de huid, voor de optimale hydratatie.

Behandeltijd ±70 minuten53,95

Stress gezichtsbehandeling

De Stress gezichtsbehandeling is speciaal voor de gevoelige en gestreste huidtypes. Een huid die er geïrriteerd uitziet, met vaak een vlekkerige roodheid of couprose.

Tijdens de Stress gezichtsbehandeling wordt de huid optimaal gekalmeerd en in balans gebracht. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De zachte dieptereiniging op basis van eiwitsplitsende enzymen verwijderd alle dode huidcellen op een milde wijze. De onzuiverheden worden verwijderd, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. De wenkbrauwen worden door middel van epileren in een mooie vorm gebracht. Door middel van een ontspannende massage zal de huid er egaler uit gaan zien. Een kalmerend masker op basis van avocado olie, kamille extracten en aloë vera wordt aangebracht. Als afsluiting wordt er een kalmerende dagcrème aangebracht die de huid weer in balans brengt.

Behandeltijd ±60 minuten43,95

Stress Deluxe gezichtsbehandeling

Het is mogelijk om een upgrade van de Stress gezichtsbehandeling te boeken. Deze gezichtsbehandeling, de Stress Deluxe gezichtsbehandeling, geeft jouw huid een kalmerende boost.

Het verschil tussen de Stress gezichtsbehandeling en de Stress deluxe gezichtsbehandeling is de inhoud van de behandeling zelf. Bij de Stress deluxe mag je een keuze maken tussen het verven van de wimpers, verven van de wenkbrauwen regular of het harsen van de bovenlip. Tijdens deze behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat verbeterd de huidbarrière en versterkt de huid, waardoor de irritaties verminderen.

Behandeltijd ±70 minuten53,95

Anti-aging gezichtsbehandeling

De Anti-aging gezichtsbehandeling is speciaal voor de verouderde huidtypes. Een huid die fijne lijntjes bevat, elasticiteit verliest en er droog en grauw uitziet.

Tijdens de Anti-aging gezichtsbehandeling wordt de huid optimaal gerevitaliseerd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De zachte dieptereiniging op basis van eiwitsplitsende enzymen verwijderd alle dode huidcellen op een milde manier. Door de bindweefselmassage te combineren met een aziatische massage wordt de huid ondersteund. De huid moet door deze massages van binnenuit gaan werken om de huid te herstellen en te verstevigen. Tijdens de anti-aging behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat verfijnd de huid, verminderd de fijne lijntjes en zorgt voor een stralende huid. Het Deep impact masker werkt verkoelend, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het ontspant, kalmeert, beschermd en verzacht de huid. Het versterkt het bindweefsel, verbeterd de structuur en bindt het vocht voor een frissere uitstraling. Als afsluiting wordt er een 24uurs crème aangebracht die de huid ondersteund tegen het huidverouderingsproces.

Behandeltijd ±60 minuten59,50

Acne gezichtsbehandeling

De Acne gezichtsbehandeling is speciaal voor de problematische huidtypes. Een huid die mee-eters, puistjes, ontstekingen en littekens bevat. Heb jij een acne huid? Dan help ik jou als huidspecialiste graag verder.

Tijdens de Acne gezichtsbehandeling wordt de huid optimaal gereinigd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De glycolzuurpeeling is een AHA peeling die het best doordringt in de huid en effectiever is dan de andere AHA zuren. Het maakt de bovenste huidlaag dunner zodat de huid van binnenuit gaat herstellen en de huidconditie wordt verbeterd. De onzuiverheden worden verwijderd, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. Het masker wat ik aanbrengen tijdens de acne behandeling is een groen leem masker, wat een diep reinigende en antibacteriële werking heeft. Als afsluiting wordt de nabehandelingscrème aangebracht, wat rijk is aan vitamine A en E, die het herstelproces van de huid ondersteunt.

Behandeltijd ±55 minuten52,50

Wil je meer informatie over de acne huid, klik dan hier.

Wil je meer informatie over de glycolzuurpeeling, klik dan hier.


Gezichtsbehandeling voor onze heren

De Men energy boost behandeling is speciaal samengesteld voor de behoefte van de mannelijke huid. Bij de Men energy boost wordt de huid weer in balans gebracht en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. De huid word voorzien van sportieve frisheid en verminderd de diverse tekenen van stress zoals vochttekort, vermoeidheid en een overmatige glans.

Behandeltijd ±50 minuten46,50

Wil je meer informatie over de Men energy boost behandeling, klik dan hier.