Gezichtsbehandelingen

Wat is een gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bij Bellezza Naturale is een op maat gemaakte behandeling speciaal voor jouw gezichtshuidtype. We kijken wat voor huidtype jij hebt en passen daar onze gezichtsbehandeling op aan. We kiezen voor de juiste productlijn en zorgen ervoor dat jouw gezicht een boost krijgt. We zorgen ervoor dat jij met een schone, stralend en minder grauwe huid weer door het leven kan. Tijdens het intake gesprek vragen we wat jouw producten zijn voor thuisgebruik, zodat wij een passend advies kunnen geven.

We bieden diverse gezichtsbehandelingen aan. Deze verschillen qua tijd, productlijn en inhoud van de behandeling. Mocht je geen keuze kunnen maken, dan is het altijd mogelijk om ons te contacteren. Wij helpen je graag met de juiste keuze.

Hieronder kun je zien welke gezichtsbehandelingen wij aanbieden. Ook hebben we een behandeling gelanceerd speciaal voor onze heren!


Reinigende gezichtsbehandeling

Een reinigende gezichtsbehandeling is speciaal voor de gemengde tot vettere huidtypes. Een huid waarbij er diverse mee-eters aanwezig zijn en die een glans over het gezicht heeft.

Tijdens de reinigende gezichtsbehandeling van ±35 minuten wordt de huid optimaal gereinigd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De dieptereiniging door middel van een peeling om alle dode huidcellen te verwijderen. We verwijderen de onzuiverheden, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. Een reinigend, matterend en antibacteriële masker wordt aangebracht. En als afsluiting brengen we een voedende dagcrème aan die de huid eveneens matteert.


Hydro gezichtsbehandeling

De Hydro gezichtsbehandeling is speciaal voor de normale tot droge huidtypes. Een huid die vaak trekkerig aanvoelt en een grauwige gloed bevat.

Tijdens de Hydro gezichtsbehandeling van ±60 minuten wordt de huid optimaal gehydrateerd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De dieptereiniging door middel van een peeling om alle dode huidcellen te verwijderen. We verwijderen de onzuiverheden, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. De wenkbrauwen worden door middel van epileren in een mooie vorm gebracht. We gaan de doorbloeding stimuleren door middel van een massage, zodat de huid de werkzame stoffen beter op kan nemen. Een hydraterend masker op basis van algenextracten en zee mineralen wordt aangebracht. Als afsluiting brengen we een hydraterende dagcrème aan die de huid soepeler laat aanvoelen.

Hydro Deluxe gezichtsbehandeling

Het is mogelijk om een upgrade van de Hydro gezichtsbehandeling te boeken. Deze gezichtsbehandeling, de Hydro Deluxe gezichtsbehandeling, geeft jouw huid een hydraterende boost. Deze gezichtsbehandeling duurt ±70 minuten.

Het verschil tussen de Hydro gezichtsbehandeling en de Hydro deluxe gezichtsbehandeling is de inhoud van de behandeling zelf. Bij de Hydro deluxe mag je een keuze maken tussen het verven van de wimpers, verven van de wenkbrauwen regular of het harsen van de bovenlip. Tijdens deze behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat zorgt voor een extra vochtboost in de huid, voor de optimale hydratatie.


Stress gezichtsbehandeling

De Stress gezichtsbehandeling is speciaal voor de gevoelige en gestreste huidtypes. Een huid die er geïrriteerd uitziet, met vaak een vlekkerige roodheid of couprose.

Tijdens de Stress gezichtsbehandeling van ±60 minuten wordt de huid optimaal gekalmeerd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De zachte dieptereiniging op basis van eiwitsplitsende enzymen om alle dode huidcellen te verwijderen. We verwijderen de onzuiverheden, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. De wenkbrauwen worden door middel van epileren in een mooie vorm gebracht. We gaan de huid er egaler uit laten zien door middel van een massage. Een kalmerend masker op basis van avocado olie, kamille extracten en aloë vera wordt aangebracht. Als afsluiting brengen we een kalmerende dagcrème aan die de huid weer in balans brengt.

Stress Deluxe gezichtsbehandeling

Het is mogelijk om een upgrade van de Stress gezichtsbehandeling te boeken. Deze gezichtsbehandeling, de Stress Deluxe gezichtsbehandeling, geeft jouw huid een kalmerende boost. Deze gezichtsbehandeling duurt ±70 minuten.

Het verschil tussen de Stress gezichtsbehandeling en de Stress deluxe gezichtsbehandeling is de inhoud van de behandeling zelf. Bij de Stress deluxe mag je een keuze maken tussen het verven van de wimpers, verven van de wenkbrauwen regular of het harsen van de bovenlip. Tijdens deze behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat verbeterd de huidbarrière en versterkt de huid, waardoor de irritaties verminderen.


Anti-aging gezichtsbehandeling

De Anti-aging gezichtsbehandeling is speciaal voor de verouderde huidtypes. Een huid die fijne lijntjes bevat, elasticiteit verliest en er droog en grauw uitziet.

Tijdens de Anti-aging gezichtsbehandeling van ±60 minuten wordt de huid optimaal gerevitaliseerd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De zachte dieptereiniging op basis van eiwitsplitsende enzymen om alle dode huidcellen te verwijderen. We gaan door middel van een bindweefselmassage in combinatie met een aziatische massage de huid ondersteunen. De huid moet door deze massages van binnenuit gaan werken om de huid te herstellen en te verstevigen. Tijdens de anti-aging behandeling wordt er een concentraat aangebracht die tot de diepere huidlagen intrekt. Dit concentraat verfijnd de huid, verminderd de fijne lijntjes en zorgt voor een stralende huid. Het Deep impact masker werkt verkoelend, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het ontspant, kalmeert, beschermd en verzacht de huid. Het versterkt het bindweefsel, verbeterd de structuur en bindt het vocht voor een frissere uitstraling. Als afsluiting brengen we een 24uurs crème aan die de huid ondersteund tegen het huidverouderingsproces.


Acne gezichtsbehandeling

De Acne gezichtsbehandeling is speciaal voor de problematische huidtypes. Een huid die mee-eters, puistjes, ontstekingen en littekens bevat. Heb jij een acne huid? Dan is aan te raden om naar een huidspecialist te gaan, wij helpen jou graag verder.

Tijdens de Acne gezichtsbehandeling van ±55 minuten wordt de huid optimaal gereinigd. De behandeling bevat een oppervlaktereiniging om alle stoffen van buitenaf te verwijderen. De glycolzuurpeeling is een AHA peeling die het best doordringt in de huid en effectiever is dan de andere AHA zuren. Het maakt de huid dunner zodat de huid van binnenuit gaat herstellen en de huidconditie wordt verbeterd. We verwijderen de onzuiverheden, ook wel mee-eters en puistjes genoemd. Het masker wat we aanbrengen tijdens de acne behandeling is een groen leem masker, wat een diep reinigende en antibacteriële werking heeft. Als afsluiting brengen we een nabehandelingscrème aan met vitamine A en E, die het herstelproces van de huid ondersteunt.

Wil je meer informatie over de acne huid, klik dan hier.

Wil je meer informatie over de glycolzuurpeeling, klik dan hier.


Gezichtsbehandeling voor onze heren

De Men energy boost behandeling is speciaal samengesteld voor de behoefte van de mannelijke huid. Met de Men energy boost zorgen we ervoor dat jouw huid weer in balans raakt en wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. De huid word voorzien van sportieve frisheid en verminderd de diverse tekenen van stress zoals vochttekort, vermoeidheid en een overmatige glans.

Wil je meer informatie over de Men energy boost behandeling, klik dan hier.