Elleebana Lash Lifting

Het merk Elleebana

Elleebana is de hotste trend in de wimper en wenkbrauw industrie! Het Australische merk Elleebana staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en is alleen verkrijgbaar voor gecertificeerde stylisten.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lash lifting systeem op de markt. Met de korte inwerktijden geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers en wenkbrauwen. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers of wenkbrauwen. Er wordt gebruik gemaakt van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch.

Goedgekeurd in de EU

De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij, vegan en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. Tevens zijn de producten volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars zoals de NVWA (Nederlands voedsel- en warenautoriteit) en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009.

Wil je meer informatie over de Lash lift behandeling, klik dan hier.