Deelbehandelingen

Het is mogelijk om diverse deelbehandelingen uit te laten voeren, wanneer je geen volledige gezichtsbehandeling wilt ondergaan. Hieronder vind je een overzicht van de diverse deelbehandelingen.

Tijdens de gezichtsbehandelingen kun je ervoor kiezen om deze te upgraden. Wil jij liever de wenkbrauwen laten threaden in plaats van epileren? Of wil jij zowel de wimpers als de wenkbrauwen geverfd hebben? Dan is een upgrade met deelbehandelingen aan te raden. Hieronder vind je het aanbod van de deelbehandelingen.


Epileren

Door middel van een pincet worden de ongewenste wenkbrauwhaartjes verwijderd, voor een natuurlijk effect.

Epileren wenkbrauwen12,50

Threaden

Threaden wordt in de volksmond ook wel epileren met draad genoemd en is toe te passen op heel het gelaat. Threaden is afkomstig uit de oosterse landen, waar dit al eeuwenlang wordt uitgevoerd om van ongewenste haren af te komen. Door middel van een draaiende beweging van het draad worden de haartjes verwijderd, inclusief de donsharen. Wil jij graag DE strakste en mooist gevormde wenkbrauwen? Dan raad ik het threaden van de wenkbrauwen graag aan.

Threaden van de wenkbrauwen15,50
Threaden van de bovenlip9,95
Threaden van de kaaklijn9,95
Threaden van de kin9,95

Waxen

Door middel van de verwarmde wax van het merk Italwax worden de ongewenste haartjes verwijderd. Met deze zachte wax is het mogelijk om heel het gelaat te ontharen. Er worden géén strips gebruikt, zodat de huid niet kan beschadigen en zo min mogelijk wordt geïrriteerd.

Waxen van de wenkbrauwen13,95
Waxen van de bovenlip8,50
Waxen van de kaaklijn8,50
Waxen van de kin8,50

Verven regular

Door middel van het regular verven van jouw wimpers en wenkbrauwen creëren we een stralende blik. De wimpers ogen intens zwart en de wenkbrauwen ogen voller en opvallender, maar toch natuurlijk.

Verven van de wimpers12,95
Verven van de wenkbrauwen regular12,95

Klik hier, voor meer informatie over de regular kleuring.

Verven intense, henna

Het intense verven van de wenkbrauwen gebeurd door middel van Henna. Henna kleurt niet alleen de haartjes, maar ook de huid mee. Samen met het threaden van de wenkbrauwen kan er een super strakke brow worden gecreëerd. Doordat de henna ook op de huid achterblijft is het tijdelijk niet meer nodig om de wenkbrauwen te tekenen.

Verven van de wenkbrauwen intense22,50

Klik hier, voor meer informatie over de henna kleuring.