Declarè

Het merk Declaré

Declaré werd in 1979 ontwikkeld en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal voor de gevoelige huid. Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid, maar heeft in de loop der jaren een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product.

Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige producten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. De producten van Declaré zijn vanwege de hoge verdraagzaamheid ook uitermate geschikt voor de normale huid.

Het SRC complex™

Declarè is zo speciaal omdat er in ieder product het SRC complex™ zit. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. Het beschermt daarnaast de cellen actief om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan. Declaré zorgt ervoor dat de natuurlijke huidbarrière niet wordt aangetast. Deze barrière zorgt ervoor dat de huid beter is beschermt tegen de schadelijke stoffen van buitenaf.

Wil je meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, klik dan hier.

Wil je meer informatie over onze gezichtsbehandeling speciaal voor de heren, klik dan hier.