Chi

Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur.

Het merk Chi ontwikkelt eerlijke en natuurzuivere producten met een gegarandeerde kwaliteit. Sinds 1979 is Chi specialist in aromatherapie en natuurlijke cosmetica. Bij Bellezza Naturale zijn er diverse producten van Chi verkrijgbaar, voor zowel in huis als voor de huid. Chi heeft een hele serie producten rond een geweldig 100% natuurproduct: Tea Tree olie.

De Aboriginals kenden de positieve invloed van de bladeren van de Tea Tree al eeuwen. Pas in de moderne tijd werden voor het eerst de unieke eigenschappen van Tea Tree wetenschappelijk vastgesteld: van nature hebben deze bladeren een gelijke anti-virale, anti-schimmel en anti-bacteriële werking. Daarnaast is de olie erg huidvriendelijk. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat de de olie zeer bruikbaar is in de huidverzorging. Én bij allerlei huis- tuin- en keukenkwaaltjes. Daarom heeft Chi een hele serie van tea tree producten gemaakt.

De Tea Tree producten van Chi bieden een natuurlijke eerste hulp bij allerlei ongemakken. Denk onder andere aan puistjes, een rode of schrale huid en roos. Maar ook aan de verzorging van wratten en kalknagels. Naast pure tea tree olie bevat het tea tree assortiment ook diverse andere werkzame en verzorgende ingrediënten.

Bekijk en bestel jouw favoriete CHI producten via de webshop van Bellezza Naturale.